Dojmovi

Sopić: “Fruk ima ono nešto…”, Hodža: “Odigrat ću štogod trener traži od mene, a odradit ću i čašćenje”

Portal Novilist.hr

Foto M. GRACIN

Foto M. GRACIN

Dobro mi paše i uloga "osmice". Odigrat ću štogod trener traži od mene. Na meni je da dam sve od sebe - rekao je junak utakmice



RIJEKA Nogometaši Rijeke na krilima junaka Veldina Hodže slomili su Osječane i tako se vratili na vrh HNL-a.


– Odigrali smo dobru utakmicu, dogodila se mala nepažnja na početku gdje nismo očistili situaciju zbog problema komunikacije. Kad se sve zbroji i oduzme, zaslužili smo pobjedu. Da, Osijek je imao šanse, nogomet se igra radi prilika.


Osijek je ekipa koja pretendira za Europu, naravno da mora imati nešto. Poklonili smo im šansu i imali su šansu Jurišića, pa i sreće u nekim drugim situacijama – rekao je nakon utakmice trener Rijeke Željko Sopić.




Hodža je zabio hat-trick. Odlična statistika za igrača kojega je Sopić pomaknuo na “osmicu”, iako se primarno radi o defenzivnom veznom igraču. Fruk je pak došao do 12. asistencije sezone…


– Fruk je stvarno poseban igrač, jako nam je falio protiv Varaždina kao i Janković za kojeg se nadam da će se vratiti i biti spreman za Koprivnicu. Fruk? Znate kad netko ima ono nešto, teško je to objasniti… To vidite na svakom treningu.


Oglasio se potom i Hodža.


– Dobro mi paše i uloga “osmice”. Odigrat ću štogod trener traži od mene. Na meni je da dam sve od sebe. Nisam mogao zamisliti bolji scenarij od ovog, sretan sam s tri boda. Morat ću odraditi čašćenje, nema problema što se tiče toga, svatko počasti kad treba. Slaven Belupo? Ekipa koja nas je pobijedila, pripremit ćemo se najbolje moguće – zaključio je Veldin Hodža.