Dolazi na posudbu

Slovenci navode kako je Hajduk zainteresiran za prvoga strijelca njihove lige, želi se okušati u jačoj sredini

P. N.

Jan Mlakar u dresu slovenske reprezentacije/Foto REUTERS

Jan Mlakar u dresu slovenske reprezentacije/Foto REUTERS

S obzirom da je Brighton voljan pustiti 22-godišnjeg napadača na još jednu posudbu, interes su pokazali klubovi iz Poljske, Austrije i Italije.



SPLIT Kako piše slovenska Nogomania, Hajduk je zainteresiran za najboljeg strijelca slovenske lige minule sezone, Jana Mlakara. Prošlu sezone odigrao je u dresu Maribora na posudbi iz Brightona, zabio je 14 golova na 32 odigrane utakmice.


Čelnici „Viola“ iz Ljudskog vrta željeli su ga i nadalje zadržati u svojim redovima, no on se odlučio okušati u nekoj jačoj ligi. S obzirom da je Brighton voljan pustiti 22-godišnjeg napadača na još jednu posudbu, interes su pokazali klubovi iz Poljske, Austrije i Italije.


Prema pisanju Nogomanie, Hajduk i Ludogorec imaju najviše izgleda da ga dovedu u svoje redove. Nakon što su Splićani odustali od otkupa ugovora tusrkog napadača Umuta Nayira iz Bešiktaša, za kojeg su trebali platiti 400.000 tisuća da on postane novi član Hajduka, sada je sportski direktor Nikoličius u potrazi za novim napadačem. Stoga im je jako zanimljiv Jan Mlakar i pokušat će učiniti sve što je u njihovoj moći da ga dovedu na Poljud.