HNL

Slaven Belupo u svoje redove doveo reprezentativca Kosova, debitirat će protiv Osijeka

Hina

Arb Manaj/Foto Slaven Belupo

Arb Manaj/Foto Slaven Belupo

Pravo nastupa Manaj će imati u trećem kolu HNL-a kada Slaven Belupo gostuje kod Osijeka



KOPRIVNICA Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo doveo je u svoje redove Arba Manaja, 24-godišnjeg napadača s kojim je potpisao dvogodišnji  ugovor uz mogućnost produljenja.


Pravo nastupa Manaj će imati u trećem kolu HNL-a kada Slaven Belupo gostuje kod Osijeka. Manaj je u karijeri branio boje kosovskih klubova Dukagjini i Trepče za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turskih drugoligaša Keciorengucia, Balikesirspora i Bandirmaspora za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka.


Treba naglasiti i da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine te je postigao jedan pogodak.




„Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Znam sve o ligi i klubu. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate“, rekao je po potpisu ugovora Manaj.


Podsjetimo kako je Slaven Belupo novu ligašku sezonu otvorio pobjedom kod Varaždina od 1-0, dok je potom na domaćem terenu poražen od prvaka Dinama s 1-5.