Nogomet

Skočić objavio popis za susrete mladih Vatrenih sa Slovačkom i Bjelorusijom. Hodža i Ivanović pozvani

Portal Novilist.hr

Foto M. GRACIN

Foto M. GRACIN

Na popisu su se našla i dvojica aktualnih igrača Rijeke, Veldin Hodža i Franjo Ivanović, koji je dobio i pretpoziv za A vrstu



ZAGREB Izbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije Dragan Skočić objavio je popis igrača za dvije utakmice u studenom, prijateljsku protiv Slovačke (16. studenoga) u Nitri i kvalifikacijsku za Euro protiv Bjelorusije u Erevanu (20. studenoga).


Na popisu su se našla i dvojica aktualnih igrača Rijeke, Veldin Hodža i Franjo Ivanović, koji je dobio i pretpoziv za A vrstu.


VratariNikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Toni Silić (Sheriff).




BraničiMauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Mateo Lisica (Istra 1961), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras), Moreno Živković (Lokomotiva), Juraj Badelj (Craiova).


VezniNiko Sigur (Hajduk), Domagoj Bukvić (Osijek), Veldin Hodža (Rijeka), Marko Soldo (Gorica), Lovro Zvonarek (Bayern), Martin Baturina (Dinamo), Gabriel Vidović (Dinamo), Stipe Biuk (Los Angeles), Marin Šotiček (Lokomotiva).


NapadačiMarin Ljubičić (LASK), Roko Šimić (RB Salzburg), Matija Frigan (Westerlo), Franjo Ivanović (Rijeka).


Reprezentacija će se okupiti 13. studenoga i odlazi u Prelog gdje će odraditi dva treninga uoči puta za Slovačku, iz koje će poslije prijateljskog susreta nastaviti put prema Erevanu gdje će odigrati kvalifikacijski susret protiv Bjelorusije.