Mlada Hrvatska

Skočić nakon uvjerljivog poraza: “Napravili smo neshvatljive pogreške. Nema opravdanja”

Hina

Dragan Skočić / Foto Eduard Vinatoru/PIXSELL

Dragan Skočić / Foto Eduard Vinatoru/PIXSELL

Bez obzira na ovaj težak poraz, nakon ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Europsko prvenstvo - rekao je izbornik mlade Hrvatske



FARO “Obrambena igra u prvom poluvremenu je bila ispod svake razine”, naglasio je Dragan Skočić, izbornik hrvatskih nogometaša U21 koji su s 1-5 poraženi na gostovanju kod vršnjaka iz Portugala.


U pitanju je bila kvalifikacijska utakmica skupine G za odlazak na Europsko prvenstvo i Hrvatska U-21 je trenutačno na trećem mjestu ljestvice. Ima 13 bodova nakon šest odigranih utakmica. Ispred su Grčka U-21 koja ima 14 bodova iz osam utakmica te Portugal U-21 koji je skupio 18 bodova tijekom sedam nastupa.


“Čestitam Portugalu na zasluženoj pobjedi. Radi se o izuzetno kvalitetnoj momčadi. Napravili smo neshvatljive pogreške koje su u ranoj fazi odlučile utakmicu i za ovakvo izdanje nema opravdanja. Poslije se bilo teško vaditi.




Bez obzira na ovaj težak poraz, nakon ovih gostujućih utakmica i dalje smo u dobroj poziciji za odlazak na Europsko prvenstvo jer nas sada čekaju četiri domaće utakmice”, poručio je izbornik Dragan Skočić nakon ogleda u Portugalu.