Ponovo strijelac

Sjajni Čolak odveo Rangers u Ligu prvaka! Bivši napadač Rijeke zabio jedini pogodak u uzvratu s PSV-om

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Čolak je bio strijelac jedinog pogotka u 1-0 pobjedi u uzvratnom susretu posljednjeg, 4. pretkola na gostovanju kod PSV-a u Eindhovenu, a kako je prvi dvoboj u Glasgowu završio rezultatom 2-2, Rangers je prošao dalje s ukupnih 3-2.



EINDHOVEN Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak svojim je pogotkom odveo škotkog doprvaka Rangers u natjecanje po skupinama nogometne Lige prvaka.


Čolak je bio strijelac jedinog pogotka u 1-0 pobjedi u uzvratnom susretu posljednjeg, 4. pretkola na gostovanju kod PSV-a u Eindhovenu, a kako je prvi dvoboj u Glasgowu završio rezultatom 2-2, Rangers je prošao dalje s ukupnih 3-2.


Hrvatski se napadač okoristio velikom pogreškom najuže obrane domaćih u 60. minuti, vratar Benitez u probleme je teškim proigravanjem doveo Ramalha kojemu je na vrhu kaznenog prostora loptu oteo Tillman, a krilni igrač Rangersa potom je nesebično dodao do Čolaka koji je s pet metara pogodio prazan gol.




Čolak je igrao do druge minute sudačke nadoknade, dok je Borna Barišić odigrao čitav susret za Rangers.


Plasman u Ligu prvaka u srijedu je izborio i danski prvak FC Kopenhagen koji je na gostovanju kod turskog prvaka Trabzonspora uspio odigrati 0-0 i tako sačuvati minimalnu 2-1 pobjedu iz prve utakmice otprije osam dana.