TRENER ZADOVOLJAN

Serse Cosmi nakon pobjede u Varaždinu: Selahijev gol je stavio utakmicu u frižider, mogli smo i bolje iskoristiti igrača više

Denis Frančišković

Serse Cosmi/Foto V. KARUZA

Serse Cosmi/Foto V. KARUZA

Moramo uzeti u obzir i negativnu pozornost koja je bila oko momčadi prošli tjedan kada smo shvatili da neke stvari više ne možemo tako raditi, rekao je Cosmi.



Serse Cosmi, trener Rijeke, nakon varaždinske utakmice u kojoj je Rijeka svladala Varaždin rezultatom 0:3, napokon je mogao biti puno zadovoljniji. I opet odahnuti…


– Iako je rezultat bio 0:0 čak i prvo poluvrijeme, izuzev pokojeg propusta, moglo se vidjeti da je momčad radila na tome da dođemo u prednost.


Nažalost, događao nam se naš klasični problem, da kreiramo prilike, ali ih ne zabijamo. Onda je na svu sreću, ali zapravo zasluženo, Frigan zabio.




Bili smo u brojčanoj prednosti i mislim da je bilo još prilika gdje smo mogli još bolje iskoristiti tu prednost. No, moramo uzeti u obzir i negativnu pozornost koja je bila oko momčadi prošli tjedan kada smo shvatili da neke stvari više ne možemo tako raditi.


Dok nismo zabili za 2:0, djelovala je ovo kao teška utakmica za privesti je kraju, ali Selahijev gol je stavio utakmicu, da tako kažem, u frižider.


Onda smo zabili i za 0:3. Sretan sam zbog igrača, kluba i navijača – rekao je Cosmi.