Dojmovi nakon remija

Serse Cosmi: “Kondicijska priprema nije kriva što smo se ispromašivali”

Denis Frančišković

Serse Cosmi/Foto V. KARUZA

Serse Cosmi/Foto V. KARUZA

Nije kondicijska priprema kriva što smo se u prvom poluvremenu ispromašivali. Mislim da je to samo jedan alibi i glupost koja se stalno spominje - kaže trener Rijeke



RIJEKA Serse Cosmi bio je polovično zadovoljan viđenim protiv Šibenika. Naravo najnezadovoljniji što od brojnih prilika niti jedna lopta službeno nije završila u mreži Rogića.


– Izdominirali smo protivnika, pogotovo u prvom poluvremenu. Stvorili smo mnoštvo prigoda i imali dva poništena gola. Na kraju su gosti imali i vratnicu. U nastavku smo pali? Rekao sam dečkima da ćemo teško izdržati onakav intezitet igre kao u prvom poluvremenu. Nije kondicijska priprema kriva što smo se u prvom poluvremenu ispromašivali. Mislim da je to samo jedan alibi i glupost koja se stalno spominje.


Moramo raditi na puno segmenata, jedan od njih je i fizički, ali to nije razlog što smo se našli u ovakvoj situaciji. Imali smo puno igrača povratnika, Krešića, Alvareza, Vučkića, Grgića koji nije trenirao cijeli tjedan, Vukčevića koji je pod injekcijama… Možda ovi igrači koji su ušli s klupe nisu dali dovoljni energetski doprinos – rekao je Cosmi.