Obećao povratak

Sergio Ramos kroz suze se oprostio od Real Madrida, kluba u kojem je proveo dugih 16 godina: “Ovo je najteži trenutak u mom životu”

Portal Novilist.hr

Sergio Ramos/Foto Screenshot, YouTube

Sergio Ramos/Foto Screenshot, YouTube

Došao je trenutak, jedan od najtežih u mom životu. Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu. Došao sam ovdje tako što me otac držao za ruku... - rekao je Ramos, a onda se "slomio" od suzaMADRID Sergio Ramos i službeno se oprostio od Real Madrida, kluba u kojem je bio igrač proteklih 16 godina, od kojih je velik broj godina bio i kapetan. Odigrao je 671 utakmicu za Kraljeve.


Oproštaj mu je klub organizirao u trening-kampu Valdebebasu. Ramos se tijekom govora više puta zaustavljao zbog suza.


– Došao je trenutak, jedan od najtežih u mom životu. Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu. Došao sam ovdje tako što me otac držao za ruku… – rekao je Ramos, a onda se “slomio” od suza.
– Naravno da sam uzbuđen. Volio bih da sam se od kluba oprostio na našem stadionu, na Santiago Bernabeu. Hvala Real Madridu. Uvijek ću ga nositi u srcu. Bilo je to predivno, jedinstveno životno razdoblje, ali sada se otvaraju nova poglavlja moje karijere u kojoj još nekoliko godina želim igrati na visokoj razini i osvajati trofeje. Hvala vam puno svima, ovo nije zbogom jer sve ću vas vidjeti opet i vratit ću se – rekao je kroz suze legendarni španjolski nogometaš.


Ramosu će ugovor s Realom završiti 30. lipnja, iako mu je klub bio ponudio produljenje. Ali sa smanjenom plaćom i samo na godinu dana, s obzirom da Ramos ima 35 godina. On na to nije htio pristati te je inzistirao na dvogodišnjem produljenju. Zbog toga je na kraju došlo do rastanka, a Ramosova nova destinacija nije poznata.