Izgledni trener Bijelih

Sergej Jakirović otišao pozdraviti domaće Ultrase pa izjavio: “Ne skrivam da ima ponuda. Kroz ovaj tjedan će se sve znati”

Denis Frančišković

Sergej Jakirović/Foto Screenshot,

Sergej Jakirović/Foto Screenshot,

Jakirović je posljednjih dana, od kada je njegovo ime procurilo u javnost kao ono na čvrstim temeljima, poprilično suzdržan i zakopčan. Derbi s banjalučkim Borcem bio je itekako zahtjevan u svakom smislu i Jakirović je zatražio početni predah



RIJEKA Sergej Jakirović, aktualni trener Zrinjskog, a najveći i najozbiljniji kandidat za upražnjenu klupu Rijeke, po okončanju derbija s Borcem (1:0) otišao je pozdraviti domaće Ultrase što su svi oni koji su se našli na stadionu shvatili kao njegov oproštaj od klupe lidera bosansko-hercegovačke Premier lige.


Jakirović je posljednjih dana, od kada je njegovo ime procurilo u javnost kao ono na čvrstim temeljima, poprilično suzdržan i zakopčan. Derbi s banjalučkim Borcem bio je itekako zahtjevan u svakom smislu i Jakirović je zatražio početni predah. A danas nakon utakmice i onaj drugi. Očito želi do kraja sve profesionalno odraditi i dogovoriti s klubom s kojim ga ugovor veže do 2024. godine.


– Kraj je polusezone i normalno je da se želiš oprostiti od navijača, zahvaliti im za podršku u ovoj godini. Rekao sam i prije utakmice da imam ugovor sa Zrinjskim i ne skrivam da imam ponuda. No, kroz ovaj tjedan će se sve znati – ustvrdio je Jakirović nakon utakmice u kojoj su domaćini došli do velike i važne pobjede jer su igrali bez Bilbije.