Trener Modrih

Sergej Jakirović: “Neće biti slavlja nakon Betisa. Nejasno mi je da s Rijekom igramo tako rano”

Portal Novilist.hr

Sergej Jakirović/Foto REUTERS

Sergej Jakirović/Foto REUTERS

Meni je svaka utakmica Betis, treba nam dobra energija. Rijeka ima sjajan niz, a mi ćemo napraviti sve kako bismo u nedjelju ostvarili pobjedu - rekao je Jakirović nakon utakmice s Betisom



ZAGREB Izbacili smo velikog protivnika, pokazali su svoju kvalitetu, ali uspjeli smo ih zaustaviti, kazao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon što su Modri izbacili Real Betis i izborili plasman u osminu finala Konferencijske lige.


– Čestitam igračima na sjajnoj i velikoj utakmici. Držali smo se plana od prve minute, bili smo puno opasniji nego u Sevilli, imali smo nekoliko lijepih prilika. Primili smo gol iz greške, a u poluvremenu smo se dogovorili da se držimo plana – kazao je strateg hrvatskog prvaka nakon utakmice.


– Izbacili smo velikog protivnika, pokazali su svoju kvalitetu, jako su brzi, ali smo ih uspjeli zaustaviti. Bilo nam je lakše kada je izašao Bakambu – dodao je Jakirović. Zahvalio se i navijačima na sjajnoj atmosferi.




– Atmosfera je bila sjajna, navijači su svaki puta na nivou za razliku od nas. Ovo je sport, mi želimo pobijediti u svakoj utakmici, nekada ne uspije, ali najvažnije je da se borimo – kazao je.


Priznao je kako mu je ovo najveći uspjeh u karijeri.


– Istina, najveći je, ali nadam se da će biti i većih. Meni je svaka utakmica Betis, treba nam dobra energija. Rijeka ima sjajan niz, a mi ćemo napraviti sve kako bismo u nedjelju ostvarili pobjedu.


Otkrio je kako neće biti nikakvog slavlja nakon Betisa.


– Nema nikakvog slavlja, izbacili smo Betis, ali nismo ništa napravili što se tiče HNL-a. Žao mi je što igramo tako rano, malo mi je i nejasno da igramo u 15 sati, ali takav je ugovor s televizijom. Trebat će nam energija. Dečki su motivirani, imamo još igrača, premda nas nema puno.