Vrijedno slavlje

Sergej Jakirović: “Bili smo bolji za taj jedan gol, a osciliramo jer je momčad mlada”

Denis Frančišković

Foto M. GRACIN

Foto M. GRACIN

Pad pred kraj? Kad imamo posjed trebali bismo biti progresivni, imati bolji protok, a ne igrati unatrag. Treba preuzimati više odgovornosti na protivničkoj polovici - kaže trener Rijeke

RIJEKA Trener Bijelih Sergej Jakirović bio je zadovoljan novim, opet teško izborenim trobodom koji se mogao ranije zapečatiti.


– Odigrali smo dobru utakmicu koja nije bila nimalo laka, s momčadi koja igra potpuno drugačije nego jesenas. Htjeli smo brzo zabiti, ali nažalost nismo uspjeli. Imali smo dosta udaraca, a nedostajalo je i malo više mirnoće u zadnjem pasu. Nije bilo lako probiti protivnika iz kontri – rekao je Jakirović.


– Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolji za taj jedan gol. Pad pred kraj? Kad imamo posjed trebali bismo biti progresivni, imati bolji protok, a ne igrati unatrag. Treba preuzimati više odgovornosti na protivničkoj polovici. S druge strane ovo je momčad koja je dvaput dobila Dinamo u zadnjih 25 dana. Radimo na svemu, a osciliramo zato što je momčad mlada. Ne možemo mirno privesti utakmicu kraju, ali ovo je dragocjeno iskustvo za ove igrače.