NEMA DOGOVORA

Selahi ide na tribinu, Sopić poručio: ‘Borio sam se za tog dečka kao za svog sina, ali neke stvari treba prelomiti’

Denis Frančišković

Foto Sergej Drechsler/Mateo Levak

Foto Sergej Drechsler/Mateo Levak

On je donio svoju odluku i bio je upoznat što ta odluka nosi. Klub je donio svoju. Nadam se da će se ta odluka promijeniti, a sada stvari tako stoje, poručio je trener Rijeke



RIJEKA – Vijest dana s Rujevice glasi: Lindon Selahi neće biti u konkurenciji za nedjeljni ogled s Farmaceutima, njegovo odugovlačenje s potpisom novog ugovora, rezultairat će seljenjem na tribine.


– Slogan Rijeke je “Krepat ma ne molat”, a ne onaj “igra tko ima vremena”, tako da će gospodin Selahi biti na tribinama – rekao je trener Željko Sopić na redovitoj press konferenciji.


– Dobili ste informaciju, tako da ne lupetate neke gluposti po novinama ovaj tjedan. U Hrvatskoj vlada demokracija i svatko ima pravo izabrati ono što želi. Ovoliko koliko sam se i osobno borio za tog dečka, toliko se ne bih borio niti za svog sina. Nažalost dođe trenutak kada se neke stvari moraju prelomiti. Tu će najviše ispaštati sam igrač, ja kao trener, a na kraju i klub. Jednog dana mora se donijeti neka odluka. On je donio svoju odluku i bio je upoznat što ta odluka nosi. Klub je donio svoju. Nadam se da će se ta odluka promijeniti, a sada stvari tako stoje. Trenutno nema dogovora, a razgovara se već tri mjeseca.




Selahiju ugovor ističe krajem lipnja, a Hajduk se spominje kao njegova najizglednija daljnja opcija.