Nogomet

SAD i Brazil će odigrati pripremnu utakmicu uoči Copa Americe

Hina

Neymar/Foto REUTERS

Neymar/Foto REUTERS

Susret će se igrati u Orlandu samo osam dana prije početka Copa Americe koja se održava od 20. lipnja do 14. srpnja i na kojem će sudjelovati 16 selekcija



NEW YORK Nogometna reprezentacija SAD-a, koji je domaćin Copa Americe ovog ljeta, odigrat će pripremnu utakmicu s Brazilom 12. lipnja na Floridi, objavio je u utorak Američki nogometni savez.


Susret će se igrati u Orlandu samo osam dana prije početka Copa Americe koja se održava od 20. lipnja do 14. srpnja i na kojem će sudjelovati 16 selekcija među kojima i šest iz Concacaf zone (Sjeverna, Srednja Amerika i Karibi).


Američka reprezentacija će na Copa America nastupiti u skupini C u kojoj su još Bolivija, Urugvaj i Panama, a prvu utakmicu igra u Dallasu 23. lipnja protiv Bolivije.




Što se tiče Seleçaoa, on je u skupini D zajedno s Kolumbijom i Paragvajem dok će četvrti sudionik skupine biti pobjednik susreta između Hondurasa i Kostarike koji se još moraju sučeliti u play-offu krajem ožujka. Brazil prvu utakmicu na Copa Americi igra 24. lipnja u Los Angelesu baš protiv pobjednika susreta između Hondurasa ili Kostarike.