RK ZAMET

Rukometaši Zameta ostvarili treću pobjedu u nizu, Njegovan: “Trebamo ovako i nastaviti”

Igor Duvnjak

Nikola Njegovan/Foto: M. LEVAK

Nikola Njegovan/Foto: M. LEVAK

Znamo da će u Našicama malo tko osvojiti bodove. Međutim, nakon svega trebamo nastaviti kako smo igrali u prošle tri utakmice, onda će i bodovi stizati na naš račun - rekao je Njegovan



RIJEKA Rukometaši Zameta su ostvarili očekivanu pobjedu nad Dubrovnikom na svom terenu, ali u za njih neuobičajenom terminu, u nedjelju od 14 sati. Igrači trenera Igora Marijanovića su se raspucali, toliko da su postigli čak 40 pogodaka.


– U utakmicu smo ušli malo opuštenije, što nam se više ne smije događati – kaže Nikola Njegovan, vanjski šuter Zamećana, koji je u nedjelju postigao osam pogodaka. – Stoga je na poluvremenu bilo tri-četiri gola razlike. Pred kraj poluvremena smo spojili nekoliko obrana pa smo ostvarili tu razliku. Na kraju se ipak vidjelo da smo bolja momčad. Ovako treba nastaviti i dalje igrati doma, gosti će na Zametu teško osvajati bodove.


Riječani i dalje nastavljaju »okretanje ploče« u odnosu na start prvenstva, kada su u dva navrata poraženi. Uspjeh protiv Dubrovčana je treći u nizu čime su se Njegovan i prijatelji kao dizalom (ono u zametskoj dvorani i dalje nije popravljeno) popeli na drugo mjesto ljestvice.




– U prve dvije utakmice smo igrali protiv malo jačih ekipa. Znamo da će u Našicama malo tko osvojiti bodove. Protiv Sesveta smo u Rijeci imali šansu do posljednjih pet minuta i onda smo napravili nekoliko pogrešaka. Međutim, nakon svega trebamo nastaviti kako smo igrali u prošle tri utakmice, onda će i bodovi stizati na naš račun.