Promjena dvorane

Rukometaši Zameta ipak će na Kozali zaključiti sezonu, rasterećeni Riječani dočekuju momčad koja se bori za ostanak

Igor Duvnjak

Tomislav Kvastek/Foto: M. LEVAK

Tomislav Kvastek/Foto: M. LEVAK

Za razliku od domaćina, koji će istrčati na teren rasterećen briga oko ostanka, gostujućem Rudaru gori pod petama



RIJEKA Još jedna rukometna premijerligaška priča, ona ovosezonska stigla je do posljednje epizode, rukometaši Zameta večeras od 18 sati u dvorani Dinko Lukarić na Kozali u zaključku Lige za ostanak dočekuju ekipu Rudara iz Ruda.


Zahuktali Zamećani su dugo bili na čelu poretka s maksimalnim učinkom, a uoči ovog svog posljednjeg nastupa nalaze se na trećem mjestu Lige 10 s 20 bodova. Za razliku od domaćina, koji će istrčati na teren rasterećen briga oko ostanka, gostujućem Rudaru gori pod petama.


– Rudaru će ova utakmica mnogo značiti s obzirom na to da se nalaze u zoni za ispadanje i u poziciji su da s eventualnom pobjedom možda izbjegnu kvalifikacije za ostanak u Paket24 Premijer ligi – kaže zapaženi pivot Zamećana Tomislav Kvastek koji se pokazao itekakvim pojačanjem riječkoj momčadi.




– Rudar smo pobijedili u gostima iako nije to bila lagana utakmica u kojoj smo mi na koncu upisali važnu pobjedu. U ovoj utakmici ćemo svakako dati sve od sebe da ovu natjecateljsku sezonu završimo pobjedom.