Liga prvaka u rukometu

Veron Načinović i Manuel Štrlek izborili četvrtfinale rukometne Lige prvaka

Hina

Veron Načinović/Foto S. DRECHSLER

Veron Načinović/Foto S. DRECHSLER

Preostale dvije utakmice play-offa na rasporedu su u četvrtak, a sastaju se PSG - Elverum (30-30) i Pick Szeged - Flensburg (21-25)ZAGREB  Rukometaši Veszprema i Montpelliera izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka.


Mađarski sastav je u uzvratnom susretu play-offa odigrao 31-31 protiv Vardara, no Veszprem je u prvom susretu u Skoplju pobijedio s uvjerljivih 30-22.


Kod domaćina najefikasniji su bili Yahia Khaled Fathy Omar sa sedam i Andreas Nilsson s pet golova, dok je hrvatski rukometaš Manuel Štrlek postigao tri gola. Na suprotnoj strani najefikasniji su bili Yoel Cuni Morales sa šest i Aliks Kevinn Zalamou s pet pogodaka. Ante Gadža se nije uspio upisati među strijelce.
Veszprem će u četvrtfinalu igrati protiv Aalborga.


Dalje je prošao i Montpellier koji je kod kuće pobijedio Porto sa 35-27 nakon što je prvi susret završio 29-29.


Francuski sastav u čijim redovima igraju Marin Šego i Veron Načinović, predvodio je Hugo Descat sa sedam golova. U suparničkim redovima Daymaro Salina je zabio šest, a naš Ivan Slišković dva gola.


Montpellier u četvrtfinalu očekuje Vice Kielce.


Preostale dvije utakmice play-offa na rasporedu su u četvrtak, a sastaju se PSG – Elverum (30-30) i Pick Szeged – Flensburg (21-25).