Ždrijeb

U polufinalu rukometne Lige prvaka sastat će se Igor Duvnjak i Manuel Štrlek, Luka Cindrić ide na PSG

Hina

Domagoj Duvnjak/Foto PIXSELL

Domagoj Duvnjak/Foto PIXSELL

Zbog pandemije koronavirusa nije bilo moguće odigrati regularnu završnicu, pa je EHF administrativnom odlukom presudio da će se u polufinalu plasirati Barcelona, PSG, Kiel i Veszprem



BEČ U polufinalnim dvobojima Lige prvaka za rukometaše sastat će se 28. prosinca u Koelnu Kiel – Veszprem i Barcelona – PSG, odlučio je ždrijeb u Beču.


Zbog pandemije koronavirusa nije bilo moguće odigrati regularnu završnicu, pa je EHF administrativnom odlukom presudio da će se u polufinalu plasirati Barcelona, PSG, Kiel i Veszprem, koji su do trenutka prekida u ožujku imali najbolje rezultate u skupinama. Tako će tek u prosincu ipak biti poznat prvak za sezonu 2019/2020, iako je nova sezona krenula još u rujnu.


Na završnici u Koelnu će nastupiti  tri hrvatska rukometaša – Luka Cindrić (Barcelona), Domagoj Duvnjak (Kiel) i Manuel Štrlek (Veszprem).




Naslov prvaka još drži skopski Vardar, najuspješnija momčad je Barcelona sa devet naslova, Kiel ima tri, dok su PSG i Veszprem još uvijek bez naslova, s tim da su Mađari čak četiri puta poraženi u finalima.