Pomoć rukometu

Rukometni klub Zamet i INA nastavljaju suradnju unatoč seriji poraza prvog sastava, potpisana i četiri ugovora

Igor Duvnjak

Igrači i vodstvo Zameta u društvu sponzora/Foto A. KRIŽANEC

Igrači i vodstvo Zameta u društvu sponzora/Foto A. KRIŽANEC

U sklopu svečanosti potpisani su i stipendijski ugovori s četvoricom igrača, iskusnikom Darijom Černekom i mladim snagama Matijom Perkovom, Antonijom Kezićem i Karlom Tomovićem



RIJEKA  Suradnja INA-e i RK Zameta se nastavlja, poruka je s jučerašnjeg svečanog skupa u Trofejnoj sali dvorane na Zametu gdje je potvrđen nastavak djelovanja RINA-e Akademije, započet još 2011. godine, koji je kroz tako dugo razdoblje davao dobre plodove s nadama da će tako biti i u budućnosti.


Na skupu su u tom smislu govorili predsjednik kluba Milan Ivaniš te u ime INA-e Luka Talajić, na skupu koji je okupio niz poznatnih imena, svih s ciljem da se pomogne riječkom rukometu i radu s mladima u njegovu elitnom klubu.


Uz čelnika Zamećana govorio je i direktor kluba Vjekoslav Vrljić, također i Željko Jovanović, savjetnik predsjednika RH, Goran Palčevski, zamjenik riječkog gradonačelnika te Alen Kurbanović, voditelj omladinske škole u kojoj radi sada i kao trener, mnogi od njih apostrofirajući rad s mladima u cilju stizanja do boljih Zametovih dana. Bilo je i riječi o reorganiziranju omladinske škole rukometa.




U sklopu svečanosti potpisani su i stipendijski ugovori s četvoricom igrača, iskusnikom Darijom Černekom i mladim snagama Matijom Perkovom, Antonijom Kezićem i Karlom Tomovićem.