Pripreme

Rukometašice Zameta serijal prijateljskih utakmica otvaraju protiv Austrijanki

Igor Duvnjak

Drago Žiljak/A. KRIŽANEC

Drago Žiljak/A. KRIŽANEC

Poslije toga su na redu novi međunarodni ispiti, sudjelovanje na turniru koji se od 26. do 28. kolovoza igra u Italiji, u Cassano Magnanu



RIJEKA  U danima dok rukometašice Zameta odrađuju prvu, najmučniju fazu priprema za novu sezonu, u vrijeme dok je naglasak na fizičkoj pripremi ekipe, trener Drago Žiljak ne može računatI na kompletni sastav. Elena Mršić je, naime, oboljela od koronavirusa i do daljnjega izvan stroja. Kapetanica Iva Tabar i ostalo društvo riječkih povratnica u društvo najboljih ženskih rukometnih klubova željno očekuje prve trening-utakmice koje su praktički pred vratima, počinje se igrati već idućeg tjedna.


Serija susreta u kojima će Žiljak uigravati ekipu za prvoligaške oglede je u srijedu, kada je na rasporedu ta prva pripremna utakmica, u dvorani Sportskog centra na Zametu (20 sati) istrčat će sastav austrijskog Atzendorfa, koji je na pripremama u našem kraju. Uskoro poslije toga su na redu novi međunarodni ispiti, sudjelovanje na turniru koji se od 26. do 28. kolovoza igra u Italiji, u Cassano Magnanu.