Prva liga rukometašica

Rukometašice Murvice u Dugom Selu priželjkuju bod ili čak oba dva

Igor Duvnjak

Rea Jelenović/M. GRACIN

Rea Jelenović/M. GRACIN

U Dugom Selu se možemo nadati svačemu, ali mi se najviše nadamo našoj pobjedi - kaže iskusna golmanica Murvice Nikolina Strukar



RIJEKA  Rukometašice crikveničke Murvice, koje su se iz sezone u sezonu već udomaćile u prvoligaškom društvu, večeras gostuju u Dugom Selu. Ekipa trenera Ramiza Đekića se u proteklim nastupima dala na skupljanje bodova kojima se odmakla od uvijek neugodnog začelja ljestvice i već može pogledavati k mirnim pozicijama u sredini prvoligaške kolone. Crikveničanke trenutačno imaju tri boda manje od svojih današnjih suparnica, ali i jednu utakmicu manje. Uzdaju se i u tradiciju, u prošla dva međusobna ogleda pobijedile su Dugo Selo ‘55.


– Sport donosi neizvjesnost, tako je i s ovom utakmicom. U Dugom Selu se možemo nadati svačemu, ali mi se najviše nadamo našoj pobjedi – kaže iskusna golmanica Murvice Nikolina Strukar. – S druge strane, to će biti izuzetno teška utakmica jer su naše suparnice dosta jaka ekipa. Mi smo pak u prvom dijelu sezone dokazale da se možemo nositi s njima i da ih možemo pobijediti. Doduše, bila je to jako gusta utakmica, ali smo uspjele. Vidjet ćemo kako će biti sada, u odnosu na prvi dio sezone nemamo dvije Antonije, Matijašić i Butković, jedna je ozlijedila lakat, a druga koljeno. Nadam se samo da ćemo se uspjeti posložiti s ovim curama koje su »na rezervi«, da će sve biti spremne. Nadam da ćemo pružiti dobru predstavu te da ćemo se kući vratiti makar s jednim bodom, ako ne i s dva.


Utakmica počinje u 19 sati.