Prva liga rukometašica

Rukometašice Murvice prorijeđene ozljedama dočekuju ugledne gošće iz Umaga: “Idemo se boriti…”

Igor Duvnjak

Sara Mandekić

Sara Mandekić

Rea Jelenović nam se vratila. no još uvijek nemamo četiri igračice koje su ozlijeđene - rekla je vratarka Sara Mandekić



RIJEKA Značajno nekompletna, ozljedama prorijeđena i oslabljena ekipa Murvice čeka proljeće u ovom zimskom lovu na bodove. U posljednje joj vrijeme lovina i nije tako bogata te se smjestila u donji dom prvoligaške ljestvice dok čeka večerašnjeg uglednog gosta (18 sati), »kapitalca« iz Umaga, ekipu iz prvoligaškog vrha.


– U posljednje vrijeme smo zaredale poraze – konstatira Sara Mandekić, dugogodišnja iskusna i zapažena vratarka Murvice osvrčući se na nedavne učinke svoje ekipe. – U tu su nam se priču uklopile i ozljede nekih igračica. Istina, Rea Jelenović nam se vratila. no još uvijek nemamo četiri igračice koje su ozlijeđene. Tako sada nema vratarke Nikoline Strukar, također ni Silvije Masnić, uz dvije Antonije, Butković i Matijašić.


Bez obzira na ozljede i poraze u posljednje vrijeme, Sara je zadovoljna raspoloženjem koje vlada među crikveničkim rukometašicama uoči dolaska kvalitetnih gošći iz Istre.




– Atmosfera u ekipi je stvarno dobra. Družimo se, pričamo i marljivo treniramo. Dolazi nam Umag koji igra stvarno dobro i u samom je vrhu ljestvice. Istranke samo redaju pobjede, uostalom, u ovih petnaest nastupa imaju samo dvije izgubljene utakmice. Već to dovoljno govori.
Jasno je da su Umažanke favoritkinje, ali Mandekić poručuje da u Murvici i ne pomišljaju na predaju, već, naprotiv, namjeravaju vrebati svaku priliku da bi se nametnule na svom parketu i priredile ugodno iznenađenje svojim simpatizerima.


– U svakom slučaju, idemo se boriti. Ipak igramo u našoj dvorani i ako možemo osvojiti koji bod, zašto ne. Nastojat ćemo dati sve od sebe da bismo iskoristile svaku priliku koja nam se eventualno ukaže.