Prva liga rukometašica

Rukometašice Murvice gostuju u Pločama kod Dalmatinke: “Možemo do nove pobjede…”

Igor Duvnjak

Nikolina Strukar

Nikolina Strukar

U Pločama moramo odigrati vrlo pametno i smireno, te biti pune želje kao i u prethodnim utakmicama - kaže vratarka Nikolina Strukar



RIJEKA Rukometašice Murvice u ovom ritmu prvoligaške utrke na kojoj su kao u utrci s preponama iznenadne prepreke koronavirusa, večeras gostuju kod Dalmatinke u Pločama. Igračice trenera Ramiza Đekića se odlično nose s tim preprekama te su iz pet nastupa iscijedile čak sedam bodova, jedan više nego cijele prošle sezone, nedovršene upravo radi pandemije koronavirusa.


– To gostovanje u Pločama je standardno teško, bez obzira na njihovu poziciju na ljestvici. Putujemo na dan utakmice, očekujem težak susret kao i onaj s Kokom. Međutim, pružimo li svoj maksimum, mislim da možemo dobiti, ništa nije unaprijed izgubljeno – kaže Nikolina Strukar, nekadašnja Zamećanka, jedna od golmanica Murvice o utakmici koja počinje večeras u 19 sati.


Ekipa Crikveničanki je na valu uspjeha, za sobom ima dvije pobjede zaredom, u pet nastupa imaju tek jedan poraz.




– Dobro smo se snašle nakon izaska iz samoizolacije, svaka cura daje maksimum, a držimo se sve kao jedna, bez obzira na to što imamo manje igračica za rotaciju nego neke druge ekipe. Ali pozitivno smo ušle u sve to i pozitivno gledamo prema naprijed. Mogu čak i reći da sam pozitivno iznenađena kako smo dobro startale. U Pločama moramo odigrati vrlo pametno i smireno, te biti pune želje kao i u prethodnim utakmicama.