Premijer liga rukometaša

Rukometaši Zameta žele nastaviti pozitivan niz i protiv Karlovčana: “Postavit ćemo se kao favoriti”

Igor Duvnjak

Karlo Devčić/Foto V. KARUZA

Karlo Devčić/Foto V. KARUZA

Naš cilj je čim duže izdržati bez poraza i pokušati i na kraju prvenstva završiti prvi u ovoj ligi - kaže trener Zamećana Igor Marijanović



RIJEKA  Igrali petkom ili subotom, rukometaši Zameta su impresivni u Ligi za ostanak, u pet utakmica imaju čak četiri pobjede uz jedan remi, danas taj niz žele nastaviti u susretu protiv Karlovca u susretu koji na Zametu počinje u 18 sati.


– Karlovac ćemo dočekati kompletni, naš cilj je čim duže izdržati bez poraza i pokušati i na kraju prvenstva završiti prvi u ovoj ligi – kaže trener Zamećana Igor Marijanović. – Mislim da smo praktički osigurali ostanak pa će u nastavku na mladim igračima biti manje pritiska.


U Zametu su ponosni na svoje mlade igrače, za okupljanje mlađih dobnih selekcija našlo čak 7 igrača Zameta u 3 dobne selekcije.




– Želio bih čestitati svojim klupskim suigračima na pozivima u reprezentacije, to svima nama može biti dobra motivacija za rad u budućnosti i pokazatelj dobrog rada našeg kluba i ostalih klubova u regiji – kaže Karlo Devčić, jedan od pozvanih. – Što se tiče utakmice koja nam predstoji, mogu reći da smo s Karlovcem počeli Ligu za ostanak u gostima i to je bila jedna jako tvrda i čvrsta utakmica, koju smo prelomili tek krajem susreta i vjerujem da je pred nama ponovo jedna teška utakmica protiv motiviranih Karlovčana, ali postaviti ćemo se kao favoriti i idemo po nova dva boda.