Premijer liga rukometaša

Rukometaši Zameta večeras dočekuju Goricu, Alen Kurbanović se vratio u omladinski pogon

Igor Duvnjak

Alen Kurbanović/V. KARUZA

Alen Kurbanović/V. KARUZA

Nama je ovo posljednja utakmica polusezone kod kuće. Spremili smo se, a u proteklim smo utakmicama bili sve bliže i bliže pobjedi, nadamo se stoga da ćemo sada osvojiti ta prva dva boda - rekao je trener Mateo Hrvatin



RIJEKA Katarska uzbuđenja bacila su u duboku sjenu sva druga sportska događanja, među kojima je i finiš prvog dijela premijerligaške rukometne sezone u kojem rukometaši Zameta večeras ugošćuju Goricu (18 sati), momčad iz gornjeg dijela ljestvice, koja igra u Europi. Riječka momčad čvrsto je na dnu poretka u svojoj Ligi A bez osvojenog boda u prethodnih dvanaest nastupa, uz to očekuje utakmicu opterećena problemima s ozljedama.


– Gorica je dobra ekipa, a isto tako i mlada momčad – kaže trener Zamećana Mateo Hrvatin. – Svakako da nam stiže s ambicijom da nas pobijedi, trebaju im bodovi za Ligu za prvaka. Ali nama je ovo posljednja utakmica polusezone kod kuće. Spremili smo se, a u proteklim smo utakmicama bili sve bliže i bliže pobjedi, nadamo se stoga da ćemo sada osvojiti ta prva dva boda. Malo nas remete ozljede, no to je stara stvar. Izostat će Njegovan, Ljevar i Devčić, no dok nas ima i sedmorica, igrat ćemo i dati sve od sebe.


Alen Kurbanović vratio se u Zamet, nekadašnji trener prve momčadi radit će u omladinskoj školi.