Premijer liga rukometaša

Rukometaši Zameta u Križevcima doživjeli i šesnaesti uzastopni poraz ove sezone

Portal Novi list

Franko Krstić/Foto A. KRIŽANAC

Franko Krstić/Foto A. KRIŽANAC

U dramatičnom finišu Antonio Kezić je doveo goste u vodstvo 25:24 u 57. minuti, ali je uslijedio dvostruki odgovor KTC-a



KRIŽEVCI   Utakmica 2. kola Paket 24 Premijerlige rukometaša – Lige za ostanak: KTC – Zamet 26:25 (15:15). Dvorana u Križevcima. Suci Cepanec (Turčin), Dragočajev (Novska).


KTC: Šutalo, Marković 2, Ostarčević 1, Harča, Dujmović 3, Perajica 4 (2), Jurakić 6, Prezelj,Maričić, Martinović, Ezgeta 8, Tandara, Masnec, Mršić 2.


ZAMET: Pešić, Tomović 3, Krstić 2, Živković 1, Černeka 6 (5), Ogurlić 1, Viskić, Kezić 2, Pikec 5, Lušić, Klanac, Perkov 5.




Isključenja: KTC 2, Zamet 2 minute. Sedmerci: KTC 2 (2), Zamet 5 (5).


Zamećani su prvo poluvrijeme uglavnom proveli u vodstvu, odmicali su i dva, tri gola razlike. Domaćini su ih sustigli do neriješenog ishoda na odmoru (15:15), a u nastavku su ih i prestigli za šesnaesti uzastopni poraz sastava Matea Hrvatina u svim ligaškim utakmicama sezone.


U dramatičnom finišu Antonio Kezić je doveo goste u vodstvo 25:24 u 57. minuti, ali je uslijedio dvostruki odgovor KTC-a, Riječani su nas koncu imali napad za remi, nisu uspjeli i domaći su uzeli bodove.