Paket 24 Premijer liga

Rukometaši Zameta pod vodstvom novog trenera gostuju u Metkoviću, upitan nastup Dine Islamovića

Igor Duvnjak

Mateo Hrvatin/Foto V. KARUZA

Mateo Hrvatin/Foto V. KARUZA

Mlada riječka ekipa je tik pred onu prvu premijerligašku utakmicu doživjela naprasnu promjenu za kormilom, Igor Marijanović je podnio ostavku, a momčad je doslovno preko noći preuzeo Mateo Hrvatin



RIJEKA Rukometaši Zameta na startu Paket 24 Premijer lige odrađuju danas svoje drugo uzastopno gostovanje. Nakon što su poraženi u Dubravi, večeras ih ugošćuje tradicionalni rival Metković Mehanika. Mlada riječka ekipa je tik pred onu prvu premijerligašku utakmicu doživjela naprasnu promjenu za kormilom, Igor Marijanović je podnio ostavku, a momčad je doslovno preko noći preuzeo Mateo Hrvatin.


On i njegovi igrači pokušat će večeras iskoristiti svaku priliku kako bi s Metković Mehanikom, koja također nije bila uspješna na otvaranju sezone, na konto upisao prvi bod ili dva. U tom svom naumu momčad je skoro pa u kompletnom sastavu, neizvjestan je samo nastup vanjskog igrača Dina Islamovića, koji je ozlijedio prst na ruci i upitan je njegov nastup na metkovskoj utakmici koja večeras počinje u 19 sati.