Premijer liga rukometaša

Rukometaši Zameta ostvarili i treću uzastopnu pobjedu, momčad opet vodio dvojac Uzelac – Konjuh

Igor Duvnjak

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Renato Sulić/Foto Arhiva NL

Riječani su kao i protiv Gorice istrčali bez trenera Valtera Matoševića na klupi, koji još uvijek čeka na testiranje poslije samoizolacije

Zamet- Spačva 31:26




RIJEKA Utakmica 9. kola Paket 24 Premijerlige rukometaša Zamet – Spačva 31:26 (16:13). Dvorana na Zametu. Bez gledatelja. Suci: Mikelić, Parađina (Solin).


ZAMET: Zena 1, Zarev 4 (2), Mozetić 2, Ljevar 2, Grgurević 1, Njegovan, Šehić 6 (1), Sorić, Tomljanović 10 (4), Car 2, Mrakovčić, Devčić, Sulić 3, Perkov 1, Huljić,


SPAČVA: Ćirković, Jurić 1, Nađ 2, Čičak 2, Buntić 2 (1), Vašarević 8 (1), Vignjević 2, Pašalić, Mažurana 3, Mihaljević, Bolanča 2, D. Radović 3, Božić, M. Radović 1.




Isključenja: Zamet 8, Spačva 10 minuta. Sedmerci: Zamet 7 (7), Spačva 2 (2).



Standings provided by SofaScore LiveScore


Rukometaši Zameta su se veselili trećoj uzastopnoj pobjedi, nakon Dubrovnika i Gorice ovog puta su matne poteze znali i mogli povući s gostima iz vinkovačke Spačve koja je nadigrana u obrani i u napadu, te je na koncu uvjerljivo poražena izašla sa parketa dvorane na Zametu. Riječani su kao i protiv Gorice istrčali bez trenera Valtera Matoševića na klupi, koji još uvijek čeka na testiranje poslije samoizolacije. Momčad su vodili tim menadžer Boris Konjuh i dugogodišnji igrač, a sada trener u klubu Milan Uzelac.


Foto galerija: Utakmica Premijer lige rukometaša između Zameta u Spačve Foto: Vedran Karuza