Okupljanje na Zametu

Rukometaši Zameta krenuli s pripremama, priključio se i Slovenac Gašper Dular

Portal Novi list

Nova sezona počinje 11. rujna domaćom utakmicom protiv ekipe Sesveta



RIJEKA Rukometaši Zameta počeli su s pripremama uoči nove sezone. U Centru Zamet novom treneru Igoru Marijanoviću i kondicijskom treneru Emilu Baltiću odazvalo se 17 igrača, a kroz nekoliko dana se očekuje priključenje još troje igrača. Igračima su se, osim trenera Marijanovića, obratili i predsjednik kluba Vedran Devčić i direktor Vedran Babić sa željama za uspješnom sezonom.


Osim do sada predstavljenih pet novih igrača na prvom treningu Zametu priključio se i vanjski bek, slovenac Gašper Dular koji je proteklu sezonu proveo u drugoplasiranoj ekipi Slovenije – Trimo Trebnju u kojega je došao iz Krškog.


Zamećani su do sada dogovorili odigravanje prijateljskih utakmica s Karlovcem i Dubravom te nastup na turniru u Slovenije na kojemu će uz Zamet nastupiti i Trimo Trebnje, Koper i Dobova.




Nova sezona počinje 11. rujna domaćom utakmicom protiv ekipe Sesveta. U novom sustavu natjecanja Premijerligaši su podijeljeni u dvije skupine po osam ekipa. U skupini sa Zametom su osim Sesveta i Nexe, Bjelovar, Varaždin, Moslavina, Trogir i Dubrovnik.