Korona-problemi

Rukometaši Zameta gostuju kod Dubrave: “Na treningu nas je znalo biti po osam, deset…”

Igor Duvnjak

Valter Matošević/Foto Arhiva NL

Valter Matošević/Foto Arhiva NL

Ovih smo dana trenirali kako smo mogli s obzirom na deset dana naše samoizolacije te da smo prošlu utakmicu igrali još prije tri tjedna - napominje trener Valter Matošević



RIJEKA Najbolji hrvatski muški rukometni klubovi se, kao i ostatak hrvatske sportske obitelji, provlače kroz probleme s koronavirusom kako znaju i umiju, u tom slalomu izbjegavanja zaraza i udovoljavanju obaveza treninga i igranja utakmica su i rukometaši Zameta, koji su nedavno izašli iz samoizolacije, a večeras će na parket u borbi za bodove. Momčad trenera Valtera Matoševića gostuje kod Dubrave, jedne od najkvalitetnijih premijerligaških sastava. Prema riječima trenera, Zamećani se ne predaju iako izlaze na teren svakako nedovoljno pripremljeni, a suprostavljaju se vrlo kvalitetnim domaćinima.


– Ovih smo dana trenirali kako smo mogli s obzirom na deset dana naše samoizolacije te da smo prošlu utakmicu igrali još prije tri tjedna. Teško je sada pohvatati sve te konce. Osim toga, još uvijek nismo kompletni. Uglavnom nas je na treningu znalo biti od osmorice do desetorice – gole su činjenice na koje podsjeća Valter Matošević.


– Nadam se da ćemo se ovog tjedna kompletirati na neki način. Kada je riječ o ovoj utakmici, idemo u Zagreb odigrati što bolje možemo. Dubrava je u jednom normalnom trenažnom procesu, u normalnom ritmu rada. Hvala Bogu da je barem nekoga zaobišao koronavirus. Činjenica je da oni jesu u prednosti, ali mi idemo na utakmicu odigrati što bolje možemo i i ostvariti što bolji rezultat.




Večerašnja utakmica u Zagrebu počinje u 19 sati.