Dobre vijesti

Rukometaši Zameta dobili pojačanje među vratnicama, angažiran je mlađi brat reprezentativca Ivana Pešića

Igor Duvnjak

Dario Pešić

Dario Pešić

Dario Pešić stiže u Rijeku iz obližnjeg Buzeta



RIJEKA Rukometaši Zameta dobili su nužno vratarsko pojačanje, riječki je premijerligaš angažirao Darija Pešića. Novost je to iz Zameta u jeku priprema za prvenstvo, potez kojim je trener Igor Marijanović kompletirao vratarski dio svoje momčadi koji je mahom sastavljen od mladih golmana, Viskića, Matoševića i Palačkovića. Dario Pešić je mlađi brat mnogo poznatijeg Ivana, iskusnog senjskog reprezentativca, njegovo je prošlo odredište bio susjedni prvoligaš Buzet.


Pomlađena momčad Zamećana nastavlja pripreme za novu sezonu u što se uklapaju dobrodošle trening-utakmice od kojih je prošla odigrana protiv slovenskog prvoligaša Ljubljane u kojoj je ostvarena pobjeda. Riječani će danas gostovati u Kopru kod tamošnjeg slovenskog prvoligaša, kako iz kluba poručuju, to će Zametu biti i generalna proba uoči početka natjecanja u Paket24 Premijer ligi, što počinje 10. rujna.


Momčad Zameta izvršava ljetne obaveze u kompletnom sastavu, nema bolesti i težih ozljeda, treniraju svi, tako i organizator igre Dino Islamović kojega nije omela niti lakša ozljeda gležnja