Konačno dobre vijesti

Rukometaši Zameta dobili četiri igračke prinove, a direktor Babić najavljuje bombastično pojačanje

Igor Duvnjak

Novi zametski kvartet na predstavljanju na Matuljima/M. GRACIN

Novi zametski kvartet na predstavljanju na Matuljima/M. GRACIN

Zamet doveo Matiju Cara i Liridona Zenu iz Mornara Crikvenice, te braću Leona i Fabijana Ljevara iz Kozale



RIJEKA  Bilo je itekako živo na pressici rukometaša Zameta, održanoj u atraktivnim prostorima u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Borisa Nemeca u Matuljima. Vodstvo rukometaša Zameta predstavilo je četiri igračke prinove: beka Mornara Crikvenice Matiju Caru, dva beka Kozale, braću Leona i Fabijana Ljevara, te nešto iskusnijeg vratara Mornara Crikvenice Liridona Zenu. Predstavio ih je direktor kluba Vedran Babić.


– Ovdje sada imamo naša četiri nova imena – rekao je na početku direktor Zamećana. – Tu su četiri igrača s kojima ćemo kročiti u novu sezonu. Pratimo ih dosta vremena, itekako dovoljno dugo da procijenimo njihove kvalitete. Ozbiljno konkuriraju za našu postavu i sada su nam došla ova četvorica u eri kada su Zamet napustila samo trojica igrača. Raduje što imamo izuzetno dobre odnose sa Mornar Crikvenicom, te sa Kozalom od kuda su došli ovi igrači, a sada će uskoro naši kadeti krenuti u te prvoligaške klubove. U biti naša suradnja ovime ima jedan zapaženi iskorak.


Zametove nove igračke akvizicije, članovi Uprave i dr. Boris Nemec/M. GRACIN


Nakon toga je u zraku ostao okus misterija jer su Zamećani već za ovaj petak najavili novu pressicu na kojoj će navodno biti predstavljeno jedno bombastično pojačanje, ime su skrivali svi u klubu kao zmija noge.




– Mi za petak planiramo još jednu, novu pressicu, razlog je jedno novo ime koje je prava bomba. Nemojte me pitati o kome je riječ, to je tajna do presice. Mogu samo kazati da je riječ o velikom pojačanju, o najvećem pojačanju u proteklih deset godina Zameta – tajnovito je zaključio direktor Zameta najavljujući novi skup u petak.