Liga prvaka

Rukometaši PPD Zagreba poraženi od Barcelone 45:27 na debiju Vlade Šole

Hina

Vlado Šola/Foto PIXSELL

Vlado Šola/Foto PIXSELL

U prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Vlade Šole hrvatski prvak nije pružio nikakav otpor favoriziranom domaćinu o čemu svjedoči i čak 18 primljenih pogodaka u prvih 18 minuta utakmice



BARCELONA Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 4. kola skupine B Lige prvaka pretrpjeli četvrti poraz, na gostovanju u Barceloni izgubili su od istoimenog domaćina sa 27-45 (13-24).


U prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Vlade Šole hrvatski prvak nije pružio nikakav otpor favoriziranom domaćinu o čemu svjedoči i čak 18 primljenih pogodaka u prvih 18 minuta utakmice pa je već u tom trenutku bilo velikih 18-4 za Barcelonu.


Ostatak utakmice bio je puko odrađivanje posla. PPD Zagreb se početkom drugog poluvremena primaknuo na 26-17, no potom su se domaći ponovno uozbiljili i na kraju stigli do pobjede od 18 golova razlike.




Ovih 45 primljenih pogodaka najviše je što je Zagreb primio ikada u Ligi prvaka, dosadašnji negativan rekord bio je 43.


Aleks Vlah s pet te Luka Lovre Klarica i Josip Božić-Pavletić s četiri gola bili su najefikasniji kod PPD Zagreba, dok su Barcelonu predvodili Dika Mem s osam te Luis Frade i Aleix Gomez Abello sa po šest pogodaka.


Nakon četiri kola PPD Zagreb je bez bodova, dok ih Barcelona ima maksimalnih osam.


U 5. kolu PPD Zagreb će za tjedan dana ugostiti Celje PL.