Novi izazov

Riječki rukometni reprezentativac napušta Sloveniju, potpisao je trogodišnji ugovor s PPD Zagrebom

Hina

Filip Glavaš/Foto REUTERS

Filip Glavaš/Foto REUTERS

"To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona", izjavio je Glavaš



ZAGREB  Desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije, 26-godišnji Riječanin Filip Glavaš, potpisao je trogodišnji ugovor s hrvatskom prvakom PPD Zagrebom koji je to u ponedjeljak priopćio na svom mrežnom portalu.


“To je svakako ostvarenje sna, riječ je o klubu uz čije smo utakmice svi stasali i svakako da će biti zadovoljstvo nositi taj dres idućih sezona”, izjavio je Glavaš u priopćenju.


Karijeru je započeo u riječkom Zametu, igrao je i za Varaždin, a posljednje godine proveo je u slovenskom Trebnju s kojim je nastupao u kvalifikacijama za Europsku ligu. Njegove igre u slovenskom prvoligašu dovele su ga i do reprezentativnog dresa.




“Jako sam zadovoljan zadnjim godinama svoje karijere. Dugo igram rukomet i evo napokon sam došao na tu najvišu stepenicu gdje nastupam za reprezentaciju, a sada evo i potpis za Zagreb, gdje ću igrati u Ligi prvaka. Puno sam zadnjih godina naučio od Uroša Zormana i ljudi u Trebnju i vjerujem da me i to učinilo igračem kakav danas jesam. Cilj je nastaviti tim tempom”, poručio je Glavaš koji će nedvojbeno biti veliko pojačanje za momčad Slavka Goluže, iako nema iskustvo igranja u Ligi prvaka.


“Iskorak u Ligi prvaka je neki naš primaran cilj za iduću sezonu, vjerujem da ćemo na to biti orijentirani od početka priprema i moram naglasiti, zaista vjerujem da Zagreb ima kvalitetu da taj iskorak i napravi”, zaključio je Glavaš.