Loše vijesti

Novi udarac za hrvatske rukometaše, Luka Cindrić odlazi iz Egipta zbog ozljede prepona

Hina

Luka Cindrić

Luka Cindrić

Umjesto njega izbornik Lino Červar odlučio je prijaviti Janka KevićaALEKSANDRIJA Nakon šokantnog remija protiv Japana na otvaranju svjetskog prvenstva u Egiptu, iz tabora hrvatske reprezentacije dolazi još jedna loša vijest. Jedan od naših najboljih igrača Luka Cindrić je otpao zbog ozljede i napušta Egipat.


Igrač Barcelone je tijekom utakmice protiv Japana obnovio ozljedu prepona, koja ga je mučila i ranije, i zbog toga se mora oprostiti od daljnjih nastupa u dresu hrvatske rukometne reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu.


Nažalost, to je već treće veliko natjecanje na kojemu Luka Cindrić ima problema s ozljedama. Premda je naša medicinska ekipa u Aleksandriji učinila sve što je mogla, pomoći nije bilo.
Hrvatska se kao i sve ostale reprezentacije nalazi u tzv. balonu i detaljnu dijagnostiku ovdje, nažalost nije moguće napraviti, te je odlučeno će se Luka Cindrić vratiti u Barcelonu i tamo nastavi liječenje.


Umjesto njega izbornik Lino Červar odlučio je prijaviti Janka Kevića.


Hrvatska je u prvom susretu SP-a protiv Japana odigrala 29-29, a u nedjelju je očekuje utakmica protiv Angole. Natjecanje u skupini zaključit će u u utorak protiv Katara.


Plasman u drugi krug SP-a izborit će tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine.