Turneja Hercegovinom

Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo trojicu srebrnih rukometaša

Hina

Doček je organiziran u dvorani RK Izviđača/Foto www.radioljubuski.ba

Doček je organiziran u dvorani RK Izviđača/Foto www.radioljubuski.baLJUBUŠKI  Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo je u utorak trojicu svojih rukometaša Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića koji su s hrvatskom reprezentacijom osvojili srebrnu medalju na netom okončanom Europskom prvenstvu.


Zaogrnuti hrvatskim zastavama i odjeveni u dresove s kvadratićima ispunili su dvoranu Rukometnog kluba Izviđač iz kojega su potekli Mandić, Šarac i Hrstić, a nakon što su ušli u dvoranu pozdravili su ih pljeskom i skandirajući njihova imena.


»Hvala upravi i cijelom klubu u kojem sam igrao od malih nogu. Mi smo tu bili zajedno i sada smo zajedno u reprezentaciji. Ovo je moj klub, ova će djeca ovdje biti kao mi. Ja vjerujem u njih i vjerujem u Izviđač. Klub koji je napravio to za nas da će napraviti isto i za ovu djecu«, rekao je Mandić koji je pritom pozvao mnogobrojnu okupljenu djecu da još jače treniraju u Izviđaču kako bi ostvarili svoje snove.Hrstić je pak rekao kako je doček u rodnom Ljubuškom doživio nestvarnim i da će ga pamtiti cijeli život.

Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić rekao je kako je ponosan na igrače koji su potekli u Izviđaču.
»Svojim igrama i osvojenom srebrnom medaljom ste još jednom skrenuli pozornost na Ljubuški i sve podsjetili na uspješnu ljubušku sportsku priču i ponos ovoga grada, rukometni klub Izviđač«, rekao je Barbarić.