Poraz Zamećana

NEDELJKO LALIĆ: Kako smo igrali, dobro smo prošli u Poreču

Igor Duvnjak

Nedeljko Lalić, trener Zameta/Foto Arhiva NL

Nedeljko Lalić, trener Zameta/Foto Arhiva NLRIJEKA Nedeljko Lalić, trener rukometaša Zameta, ovako je doživio poraz od Porečana u ključnoj utakmici za plasman u Ligu za prvaka. 


– Imali smo niz teškoća ovog tjedna baš uoči tako važne utakmice kao što je ova s Porečom u gostima. Načinović, Starčević i Tomljanović su bolovali od viroze, Njegovan ima ozlijeđenu trticu, Lučina muči prepona. U takvoj situaciji smo bili prinuđeni na raznorazne kombinacije i traženje nekih rješenja. Jasno je da nismo mogli pružiti svoj maksimum, problemi su bili jači od nas. Igrali smo kako smol mogli, u biti kako smo igrali, još smo i dobro prošli.


Marin Sakić, pivot Poreča:
– Počeli smo malo premekano u obrani, ali smo učinkovitim napadom nadoknađivali te propuste. Osim toga, vratar Karić je odličnim obranama ispravljao naše greške. U nastavku smo zaigrali bolje, definitivno smo se odvojili, poslije čega smo se opustili. Čestitke Zametu na dobroj, fer i korektnoj igri. Želim mu sreću u ova dva preostala kola i volio bih ga vidjeti u Ligi za prvak