Rukometni reprezentativac

Mandalinić napušta PPD Zagreb, u novom klubu ga već čeka troje Hrvata

Hina

Stipe Mandalinić, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Stipe Mandalinić, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Mandalinić ove sezone igra sjajno, najbolji je igrač PPD Zagreba, ali i prvi strijelac rukometne Lige prvaka sa 44 gola u sedam odigranih utakmica



Hrvatski rukometni reprezentativac i član PPD Zagreba Stipe Mandalinić karijeru će nastaviti u redovima njemačkog Fuchse Berlina.


Mandalinić će u redove vodeće momčadi njemačkog prvenstva preseliti početkom siječnja 2018. godine, a tamo će ga dočekati čak trojica hrvatskih rukometaša – Jakov Gojun, Marko Kopljar i Drago Vuković.


»Fuchse Berlin ima veliki potencijal i na najboljem je putu da postane jedna od najboljih momčadi u Europi. Zbog toga sam se odlučio za taj klub premda sam imao i druge ponude. Bundesliga je najjača liga na svijetu i ovdje se želim dokazati,« kazao je Mandalinić za klupsku stranicu.




Transfer je potvrdio i izvršni direktor kluba Bob Hanning.


»Zadovoljni smo obavljenim poslom, uspjeli smo angažirati Mandalinića i naš trener će sada imati više opcija u igri,« kazao je Hanning.


Mandalinić ove sezone igra sjajno, najbolji je igrač PPD Zagreba, ali i prvi strijelac rukometne Lige prvaka sa 44 gola u sedam odigranih utakmica.


PPD Zagreb se trenutačno nalazi na sedmom mjestu skupine A Lige prvaka s dva osvojena boda u sedam kola.