Šola dobio pomoć

Lino Červar pored izborničke preuzeo funkciju stručnog savjetnika u PPD Zagrebu

Hina

Lino Červar/Foto REUTERS

Lino Červar/Foto REUTERS

Dugo sam godina bio trener PPD Zagreba tako da poznajem klub, no sad sam u jednoj široj ulozi od one trenerske - rekao je Lino



ZAGREB Rukometaše PPD Zagreba večeras očekuje utakmica 5. kola EHF Lige prvaka, u kojoj će u zagrebačkoj Areni od 20.45 sati ugostiti celjsku Pivovarnu Laško. Treneru Vladi Šoli bit će to druga utakmica na klupi PPD Zagreba nakon premijere u Barceloni i rekordanog poraza (27:45), što stavlja dodatan pritisak.


– Ta je druga utakmica označena kao jedna od onih koju mi moramo pobijediti. Previše vremena nismo imali u zajedničkom radu, no posljednjih nekoliko dana vide se konture onoga što ja kao trener želim da mi igramo. Nadam se da ćemo to sprovesti na utakmici i pobijediti Celje – rekao je Šola, koji sada imati i dodatnu stručnu pomoć u klubu koji je na poziciju savjetnika doveo hrvatskog izbornika Linu Červara.


– Dugo sam godina bio trener PPD Zagreba tako da poznajem klub, no sad sam u jednoj široj ulozi od one trenerske. PPD Zagreb je perjanica svih naših klubova jer je klub s bogatom prošlošću, sadašnjošću, a mora imati i budućnost. Moramo gledati kako s najsuvremenijom tehnologijom i metodom što prije osposobiti našu djecu i naše igrače da nose ovakav klub kao što je Zagreb – rekao je na predstavljanju u svojoj novoj ulozi trofejni trener, ne zaboravljajući istaknuti da nije došao nikoga rušiti. – Mi moramo stvarati igrače. Stoga ću pokušati svojim utjecajem prije svega prenijeti iskustvo, svoje vizije i ideje.