Rukometaši

Kauboji u Poreču odrađuju pripreme za Europsko prvenstvo, Červar bez trojice važnih igrača

Hina

Foto Luka Stanzl, Pixsell

Foto Luka Stanzl, PixsellZAGREB – Hrvatska muška rukometna reprezentacija okupila se u srijedu u Zagrebu te odmah potom krenula u Poreč gdje će odraditi posljednji dio priprema za Europsko prvenstvo koje će se održati u Švedskoj, Norveškoj i Austriji od 9. do 26. siječnja.


Reprezentacija se konačno kompletirala, jer su se priključili i igrači koji nastupaju u Njemačkoj, tako da će izbornik Lino Červar, napokon moći početi uigravati ekipu prema svojim vizijama i željama.


Ostaje žal što u tim pripremama, ali i na EURU neće moći računati na trojicu igrača koji su se ozlijedili tijekom priprema, Lovru Mihića, Frana Miletu i Luku Šebetića što bitno mijenja planove i ideje izbornika Červara kada je igra u pitanju, a posebno obrana.
U sklopu trećeg ciklusa priprema u Poreču igrat će se i Croatia kup na kojem uz Hrvatsku još sudjeluju BiH i Katar.  Upravo te dvije reprezentacije otvaraju turnir u petak 3. siječnja susretom u 18 sati u Žatiki.


Dan kasnije, 4. siječnja u 16.50 sati igraju Hrvatska i BiH, a turnir se završava u nedjelju 5. siječnja susretom Hrvatska – Katar, koji također počinje u 16.50 sati.