Poznat raspored

Hrvatski rukometaši saznali termine utakmica u skupnoj fazi natjecanja na EURO-u u Mađarskoj i Slovačkoj

Hina

Zlatko Horvat/Foto REUTERS

Zlatko Horvat/Foto REUTERS

Polufinalne utakmice su na rasporedu 28. siječnja od 18 i 20.30 sati, dok se finale igra 30. siječnja u 18 sati u BudimpeštiZAGREB  Evropska rukometna federacija (EHF) objavila je u utorak na svojima stranicama satnicu odigravanja utakmica na Europskom prvenstvu koje se održava od 13. do 30. siječnja sljedeće godine u u Mađarskoj i Slovačkoj.


Prvenstvo službeno otvara utakmica skupine B između Mađarske i Nizozemske u Budimpešti 13. siječnja s početkom u 20:30 sati.


Hrvatska rukometna reprezentacija se nalazi u skupini C s Francuskom, Srbijom i Ukrajinom, a utakmice grupne faze se igraju u Szegedinu.
Hrvatski rukometaši prvu utakmicu igraju 13. siječnja protiv Francuske u 20:30 sati. Drugu utakmicu u skupini Hrvatska igra protiv Srbije dva dana kasnije, također s početkom u 20:30 sati. Ukrajina je ‘kaubojima’ zadnji suparnik u skupini, a s njom će snage odmjeriti 17. siječnja u 18,00 sati.


Skupinu A čine Slovenija, Danska, Sjeverna Makedonija i Crna Gora, skupinu B čine Portugal, Mađarska, Island i Nizozemska, u skupini D su Njemačka, Austrija, Bjelorusija i Poljska, u skupini E Španjolska, Švedska, Češka i Bosna i Hercegovina a u skupini F Norveška, Rusija, Slovačka i Litva.


Polufinalne utakmice su na rasporedu 28. siječnja od 18 i 20.30 sati, dok se finale igra 30. siječnja u 18 sati u Budimpešti.