Promjena na kormilu

Drago Žiljak odstupio s mjesta trenera Zamećanki, Josipu Štokiću teška misija spašavanja prvoligaškog statusa

Igor Duvnjak

Drago Žiljak/Foto A. KRIŽANAC

Drago Žiljak/Foto A. KRIŽANAC

Dao sam ostavku iz privatnih razloga, vodstvu kluba, curama i novom treneru želim sve najbolje u nastavku sezone - poručio je Drago Žiljak



RIJEKA Iznenadna promjena na klupi rukometašica Zameta uoči početka drugog dijela prvoligaške sezone, Drago Žiljak je odstupio, kormilo je preuzeo Josip Štokić.


– Dao sam ostavku iz privatnih razloga, vodstvu kluba, curama i novom treneru želim sve najbolje u nastavku sezone – poručio je Drago Žiljak, višedesetljetno istaknuto riječko ime, prvo kao zapaženi prvoligaški igrač, a onda kao istaknuti trener i u muškom i u ženskom rukometu, koji je u protekle dvije i godine vodio Zamećanke. Za njim je sušni dio prvenstva u kojem je Zamet izgubio svih deset utakmica.


Josip Štokić je mladi stručnjak, za kormilo Zamećanki je došao iz drugoligaša, senjske Senije, čeka ga obiman posao odsukavanja riječkog broda s dna ljestvice. U Zametu se tješe da najbliže konkurentkinje, Umažanke i Trogiranke, imaju samo dva boda više od Zameta.




Kada je riječ o ostatku stručnog stožera, Željko Vujmilović ostat će na mjestu trenera vratarki, isto kao i nekadašnji igrač Kozale i Zameta Nikola Babić u ulozi kondicijskog trenera, u krug suradnika Josipa Štokića ulaze tehniko Željko Radanović te Goran Stašek.