Premijer liga rukometaša

Čudesni preokret Zamećana, srušili lidera nakon što su gubili sedam razlike u nastavku

Igor Duvnjak

Patrik Martinović zabio je četiri pogotka gostima iz Velike Gorice/Foto D. ŠKOMRLJ

Patrik Martinović zabio je četiri pogotka gostima iz Velike Gorice/Foto D. ŠKOMRLJ



RIJEKA Utakmica 16. kola Paket 24 Premijerlige rukometaša Zamet- Gorica 33:30 (12:18). Dvorana na Zametu. Gledatelja 700. Suci Gubica (Višnjevac) i Milošević (Osijek).


ZAMET: Zarev 5, Mozetić 4, Grgurević, Njegovan, Šehić 8, Sorić, Tomljanović 5 (4), Bogosavljev, Viskić, Samardžić 1, Dizdar, Mrakovčić 4, Koler, Starčević 1, Martinović 4, Načinović 1.


GORICA: Ceković 2, Kosteski 2, Laljek 9 (4), Goričanec 1, Negran 1, Šalić, Klarica, Vrbić 1, Purić, Ćavar 5, Sladoljev, Žarković 1, Kraljević 4, Šehić 1, Vrdoljak 2, Gal 1.




Isključenja: Zamet 6, Gorica 10 minuta. Sedmerci: Zamet 5 (4), Gorica 4 (4).


Pobjednički ples rukometaša Zameta na parketu dvorane na Zametu kojim su slavili neviđeni, čudesni preokret na koncu kojega su nokautirali lidera Goricu osvojivši zlata vrijedne bodove u utrci za Ligom za prvaka. Dosta je reći da su gosti dobili poluvrijeme za šest golova razlike, da su u nastavku vodili i 19:12, a onda su Zamećani počeli zatvarati prilaze mreži, a razbranio se i vratar Marin Sorić. Napad je pak “rigao vatru” koju gosti nisu znali zaustaviti i na koncu su ostali opečeni, Zamet je digao gledatelje na noge koji su slavili zajedno sa domaćim igračima čija se slavljenička pjesma iz svlačionice čula i kada je već publika napustila tribine poslije preokreta Zameta kakav se u novoj riječkoj dvorani ne pamti.