Prva liga rukometašica

Crikveničke rukometašice dočekuju Osječanke: “Pokušat ćemo iznenaditi, ipak igramo na svojem terenu”

Igor Duvnjak

Crikveničanke za ovu priliku neće moći računati na pomoć Antonije Matijašić, koja je ozlijeđena, te spriječene golmanice Nikoline Strukar



RIJEKA Nastavlja se nadmetanje najboljih hrvatskih ženskih rukometnih klubova u Prvoj ligi iz koje su potekle ili u njoj još igraju igračice koje su u prosincu oduševile hrvatsku rukometnu javnost kada su osvojile brončanu medalju na Europskom prvenstvu. U tom društvu najboljih mjesto je odavno našla crikvenička Murvica, koja iz mira sredine ljestvice vreba priliku za nove bodove, prva sljedeća šansa je večerašnji ogled na crikveničkom parketu s gošćama iz Osijeka. Ekipa trenera Murvice Ramiza Đekića u prošlom je kolu gostovala u Umagu, gdje je nakon dobrog ulaska u utakmicu na koncu ostala praznih ruku, sada će pokušati iznenaditi Osijek, koji je na visokom trećem mjestu s tri boda više od Crikveničanki, ali i s utakmicom više. Crikveničanke za ovu priliku neće moći računati na pomoć Antonije Matijašić, koja je ozlijeđena, te spriječene golmanice Nikoline Strukar.


– Tu smo, manje-više pokrpane, ali se ne damo – kaže golmanica Murvice Sara Mandekić. – U takvom se omjeru snaga svakako možemo nadati da ćemo pružiti dobar otpor i da ćemo pobijediti, zašto ne? Ako nam se ne ukaže prilika, zbog čega je ne bismo nastojale čim bolje iskoristiti? Pokušat ćemo ih iznenaditi, ipak igramo na svom terenu.


Utakmica Murvice i Osijeka igra se u Crikvenici večeras od 18 sati.