Novih osam treninga

Červar objavio novi popis za Euro, otpala trojica mladih igrača

Portal Novilist.hr

Lino Červar/Foto PIXSELL

Lino Červar/Foto PIXSELL

U drugoj fazi počinjemo s uigravanjem, taktičkim dijelom i detaljnom analizom suparnika. Vremena je jako malo i zato ćemo svaki od osam planiranih treninga pokušati maksimalno iskoristiti - kaže Lino Červar



ZAGREB Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis 20 igrača koji se trebaju pojaviti na pripremama druge faze što će se održati u Poreču od 26. prosinca do kraja godine. Tijekom posljednjih tjedan dana odrađeno je 12 treninga te su iz prve faze otpali Moreno Car, Gainfranco Pribetić i Halil Jaganjac, dok će još dvojica igrača nažalost morati propustiti EURO zbog ozljeda. 


– Jako mi je žao zbog ozljeda Lovre Mihića i Frana Milete, koje su još povećale probleme koje i inače imamo u posljednje vrijeme. Nadam se da će bolje vijesti biti s ostalim igračima kada se okupimo za dva dana. Inače, ovih dana dobro smo radili. Dosta smo razgovarali, posebno s mladima koji imaju malo staža u reprezentaciji. Otpustili smo Morena Cara jer će treći vratar biti Mate Šunjić, Gianfranca Pribetića i Halila Jaganjca koji ionako nisu na popisu 28 igrača za EURO – kaže izbornik Kauboja Lino Červar, čiju ekipu sada čeka novih osam treninga u Poreču. 


– U drugoj fazi počinjemo s uigravanjem, taktičkim dijelom i detaljnom analizom suparnika. Vremena je jako malo i zato ćemo svaki od osam planiranih treninga pokušati maksimalno iskoristiti. Priključuje se kao što vidite dio udarnih snaga. Budući da još uvijek imamo samo jednog kružnog napadača, zadržali smo Nikolu Grahovca da nam pomogne i u ovoj fazi priprema.





Marin Šego, Montpellier HB


Matej Ašanin, PPD Zagreb


Mate Šunjić, US Ivry Handball


Zlatko Horvat, PPD Zagreb


Ivan Vida, RK Nexe


Vlado Matanović, HC Gorenje Velenje


David Mandić, PPD Zagreb


Marin Jelinić, RK Nexe


Valentino Ravnić, PPD Zagreb


Luka Cindrić, Barca


Igor Karačić, PGE VIVE Kielce


Ante Gadža, PPD Zagreb


Matej Hrstić, PPD Zagreb


Ante Kuduz, Dinamo Bucuresti


Josip Šarac, HC Celje Pivovarna Laško


Luka Stepančić, MOL Pick Szeged


Luka Šebetić, Tremblay France Handball


Josip Vekić, PPD Zagreb


Marin Šipić, PPD Zagreb


Nikola Grahovac, RK Dubrava