Napadač Rijeke

Milan Ristovski: Ovo je mala prepreka na mom putu prema cilju

Mateo Sučić

Milan Ristovski/Foto Instagram

Milan Ristovski/Foto Instagram

Hvala svima na porukama koje primam i koje mi puno znače. Za nekoliko mjeseci vidjet ćemo se s istim osmijehom na drugom mjestu - napisao je Milan Ristovski na svojem Instagram profilu



RIJEKA Milan Ristovski javio se putem društvenih mreža fotografijom iz riječke bolnice i porukom nakon teške ozljede.


– Težak dan dečki, za mene i za cijelu obitelj. Jučer sam zadobio frakturu lijeve noge, cijeli zglob je oštećen, puknuli su i ligamenti, ali operacija je prošla sjajno i od danas se odlično osjećam. Želim obavijestiti sve svoje prijatelje, rodbinu, suigrače i trenere da je ovo mala prepreka na mom putu prema cilju.


Hvala svima na porukama koje primam i koje mi puno znače. Za nekoliko mjeseci vidjet ćemo se s istim osmijehom na drugom mjestu – napisao je Milan Ristovski na svojem Instagram profilu.




Ristovski je frakturu gležnja doživio u srijedu na treningu Rijeke u Vratima kada je produžio korak s namjerom da stigne jednu malo dužu loptu i akciju na treningu završi pogotkom u čemu je i uspio, ali je krivo stao i doživio spiralnu frakturu fibularnog maleola lijeve noge (vanjsko koštano izbočenje gležnja).


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Тежок ден дечки.. за мене и цела фамилија. Вчера добив скршеница на левата нога , оштетен е цел зглоб , скинат лигамент и уште што не, операцијата помина одлично и од денеска утрово се осеќам супер.Сакам да ги известам сите мои пријатели , блиски, соиграчи , тренери и роднини дека ова е една мала препрека кон целта по која чекорам. Фала на сите за сите пораки што ги добивам , многу ми значат и за неколку месеци се гледаме со истава насмевка во друго издание. ? Tezak dan decki .. za mene i cijelu obitelj. Jučer sam dobio frakturu lijeve noge, cijeli zglob je oštećen, ligament je pocepan i što ne, operacija je prošla sjajno i od jutros se osjećam sjajno.Želim obavijestiti sve svoje prijatelje, rodbinu, suigrače, trenere i rođake da je ovo mala prepreka cilju prema kojem hodam. Hvala svima na svim porukama koje primam, puno mi znače i za nekoliko mjeseci vidjet ćemo se s istim osmijehom na drugom mjesto . ?


Objavu dijeli Milan Ristovski (@mristovski_9)