Boris Grašo

Rijeka se oprostila od “dobrog duha” Kantride i Rujevice: Otišao je tiho i u suprotnosti s energijom koju je širio

Portal Novilist.hr

Mate Maleš i Boris Grašo/Foto HNK Rijeka

Mate Maleš i Boris Grašo/Foto HNK Rijeka

Boris Grašo preminuo je u 69. godini životaRIJEKA Ovoga utorka u 69. godini života preminuo je Boris Grašo, koji je dugi niz godina sa suprugom Dubravkom vodio restoran Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka na Kantridi, a zatim i na Rujevici.


Iz kluba su se od njega oprostili na svojim službenim stranicama, a objavu prenosimo u cijelosti.


“U utorak nas je u 69. godini života napustio Boris Grašo. Naš dragi Boro otišao je na kraju tiho, u potpunoj suprotnosti s načinom života i energijom koju je svaki dan širio na legendarnoj Kantridi i poslije Rujevici.
Možda nepoznat široj javnosti, naš Boro je uz suprugu Dubravku vodio restoran pod stijenama Kantride, a zatim se zajedno s nama preselio na Rujevicu postavši na svojevrstan način pravi kroničar našeg kluba.


Dobri duh Kantride i Rujevice, nema vjerojatno igrača Rijeke, od pionira do seniora, s kojim Boro nije sjeo za stol i popričao. Iako je uvijek teško gledati iz tuđe perspektive, nećemo puno pogriješiti ako kažemo da je one najiskrenije zagrljaje razmijenio s Mate Malešom i Ivanom Močinićem za koje je imao posebno mjesto u svom srcu.


Na svakom koraku širio je veselje i dobre vibracije na sebi svojstven način, kojeg je nemoguće prenijeti kroz riječi. Oni koji su ga poznavali “prevrtjet će film” u glavi i sjetit će se neke situacije u kojoj ih je naš Boro dobro nasmijao i to će biti najbolji podsjetnik da Boro zapravo nije nigdje otišao i da će uvijek biti tu negdje među nama.


Sve dok postoje ljudi kojima će Boro izmamiti osmijeh na lice i sad kad više nije s nama”, napisali su iz kluba.