Igrač Mladosti

Riječki centar osvojio titulu najboljeg hrvatskog vaterpolista u 2020. godini!

Hina

Josip Vrlić/Foto PIXSELL

Josip Vrlić/Foto PIXSELL

Žiri je Vrliću dao 42 glasa, drugoplasirani Maro Joković iz talijanske Brescie dobio je 29, dok su treće mjesto podijelili reprezentativci Luka Bukić iz Mladosti i Loren Fatović iz Juga AO sa po 26 glasovaRIJEKA Za najboljeg hrvatskog vaterpolistu u 2020.godini u anketi Večernjeg lista izabran je igrač Mladosti i raprezentativni centar Josip Vrlić.


Statuu “Vaterpolist”, rad akademskog kipara Stipe Sikirice, Josipu Vrliću uručio je prije finalne utakmice hrvatskog Kupa između Mladosti i Jug AO na bazenu Kantrida novinar Večernjeg lista Anton Filić.


U tradicionalnom 33. izboru  Večernjeg lista kao žiri sudjelovala su sedmorica bivših hrvatskih vaterpolista iz različitih generacija koja su Vrliću dala 42 glasa, drugoplasirani Maro Joković iz talijanske Brescie dobio je 29, dok su treće mjesto podijelili reprezentativci Luka Bukić iz Mladosti i Loren Fatović iz Juga AO sa po 26 glasova.
Ovaj zbor je načinio žiri u sastavu Josip Pavić (Zagreb), Deni Lušić (Split), Miho Bobić (Dubrovnik), Renato Živković (Split/Zagreb), Danko Duhović (Opatija), Hrvoje Herceg (Zagreb) i Jure Marelja (Šibenik) i oni su za najbolju momčad  u 2020. izabrali: Popadića, Bušlju, Fatovića, Bukića, Jokovića, Garciu i Vrlića.