Sto godina kluba

Revijalna utakmica za rođendansku feštu. Nogometaši Rijeke danas su gosti slavljenika Drage

Denis Frančišković

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Za ovu rođendansku feštu domaćini su uredili i svoje igralište Slatina koje će goste dočekati u novom ruhu



RIJEKA Nogometaši Rijeke iskoristit će neradni i izborni dan radno, danas od 17 sati gosti su Mošćeničke Drage i tamošnjeg domaćeg kluba Draga, koji slavi stotu obljetnicu postojanja. Revijalna utakmica bit će prigoda za igrače koji su manje igrali i dijelom juniore, no bez obzira na sastav, Rijeka je u liburnijskom kraju rado viđen gost s obzirom na navijačku bazu. Za ovu rođendansku feštu domaćini su uredili i svoje igralište Slatina koje će goste dočekati u novom ruhu.


Domaćin Draga izdala je ovom prigodom priopćenje u kojem se ističe da se ulaz za gledatelje otvara već u 15 sati, a s obzirom na ograničen broj parkirnih mjesta i ulaznica, posjetitelji ove prijateljske utakmice pozivaju se da dođu ranije i koriste parkirna mjesta na periferiji.


– Uložili smo dosta truda i ne mislimo odgađati utakmicu neovisno o vremenskim uvjetima, iako se nadamo da će nas nevrijeme i jaka kiša zaobići. Osvježili smo igralište, puno truda uložila je Općina, Turistička zajednica, naši branitelji i vatrogasci te želimo da sve bude jedna prava nogometna fešta – kaže Arnold Bradičić, predsjednik Drage.