Engleska

Remi u derbiju na Old Traffordu. Liverpool jedva izvukao bod za izjednačenje s Arsenalom

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ovim bodom se drugi Liverpool poravnao s vodećim Arsenalom, oba sastava imaju po 71 bod, jedan više od trećeg Manchester Cityja



MANCHESTER U najvećem derbiju engleskog nogometa Manchester United i Liverpool su na Old Traffordu u susretu 32. kola Premier lige igrali 2-2 (0-1).


Goste je u vodstvo doveo Diaz (23) sredinom prvog poluvremena kada je ostao nečuvan u petercu nakon udarca iz kuta. Početkom nastavka Bruno Fernandes (50) je poravnao nakon velike pogreške Quansaha. Ovaj je vraćao loptu u sredinu terena i dao ju ravno u noge Portugalcu koji je vidio da se Kelleher ne nalazi na svom golu te pogodio mrežu s više od 40 metara.


United je poveo fenomenalnim udarcem mladog Mainooa (67) sredinom nastavka, da bi na konačnih 2-2 poravnao Salah (84-11m) iz kaznenog udarca nakon što je sudac procijenio kako je Wan-Bissaka prekršajem u svom kaznenom prostoru zaustavio Elliotta.




Ovim bodom se drugi Liverpool poravnao s vodećim Arsenalom, oba sastava imaju po 71 bod, jedan više od trećeg Manchester Cityja. United je šesti sa 49 bodova, jednim više od sedmog West Ham Uniteda.